Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zmywarkę z boscha gościu mi doradził ze względu na dno z plastiku, panel z plastiku oraz brak dyszy z wodą od góry.
Dziewczyny a jakie polecacie okapy wyspowe?
Jeśli chodzi o zmywarkę to bylam nastawiona na 60 z boscha a 45 z hotpointa. Zmywarkę z boscha gościu mi doradził ze względu na dno z plastiku, panel z plastiku oraz brak dyszy z wodą od góry. .. tak wiec sama nie wiem już co będzie. Pewnie hotpoint-ariston albo cos innego.
Ja na przykład zupełnie nie wiem czym może mnie zaskoczyć płyta indukcyjna, skłaniam się ku ikeowskiej (kuchnia będzie z Ikea) ze względu na długą gwarancję... i to wszystko.
Za to piekarnik musi mieć zimny front (chociaż to chyba standard jest teraz?), podoba mi się wolne zamykanie drzwiczek, jeśli chodzi o programy to i tak pewnie będę korzystać z trzech podstawowych... Pociąga mnie funkcja mikrofali ewentualnie.
Nie wiem na co patrzeć w lodówkach, zmywarkach, okapach... Oprócz tego planujemy też wymienić ekspres do kawy bo nasz obecny dogorywa, więc i tu podpowiedzi mile widziane.
robot planetarny
Judyta a ta gofrownica to sppradycznie czy przemuslowo?? te plastikowe biale sa g... warte. kolezanka kupila metalowa za ponad 300zl i gofry sa neeega
jeżeli chodzi o ekspres to moim zdaniem najlepszą opcją jest taki prawdziwy ciśnieniowy. oczywiście z młynkiem żeby można było pić kawę ziarnistą - znajoma ma taki, saeco model xsmall, kompaktowy także nie zajmuje w kuchni zbyt dużo miejsca :) no i kawę pyszną robi, taką aromatyczną
Mary a co to jest kitchenaid?
Dziewczyny, a możecie polecić dobrą gofrownicę? Miałam 2 "bezfirmowe" i obie wylądowały w śmieciach...
Ja mam robot planetarny - KitchenAid właśnie
Fajny ten saeco! na pewno ciśnieniowy bo teraz taki mamy i ja innej kawy nie umiem pić, ale czy z młynkiem to się zobaczy
A Kitchenaid'a kupowałam w sklepie "Vitamix":http://sklep.kitchenaid.pl/. W jeden dzień zamówienie i przelew o 10-tej, na drugi dzień o 12-tej przyjechał kurier z mikserem.